Ombygging, Oppussing, Tilbygg og Påbygg Serviceavdeling

Serviceavdeling i "gamle" dager
Podium i tre bygget av serviceavdelingen

Serviceavdeling

Vår serviceavdeling håndterer alle typer oppdrag. Alle våre servicebiler er utstyrt med det beste verktøyet og servicesnekkerne er nøye utvalgt og har allsidig kompetanse. For å forenkle hverdagen til våre kunder, inngår vi gjerne rammeavtaler om utføring av vedlikehold og reparasjoner gjennom vår serviceavdeling, dette sikrer rask respons og utførelse. Arbeidet utføres av våre egne ansatte håndverkere med servicebiler eller av vårt nettverk av underentreprenører som vil bli styrt av oss frem til ferdigstillelse.

Beslutningsdyktige

Vi har tro på at våre ansatte gjør en bedre jobb om de også har ansvar for det arbeidet de skal utføre. Vi har derfor en flat organisasjonstruktur, slik at de ansatte kan ta selvstendige avgjørelser og foreta de nødvendige innkjøpene. Dette gir betydelige besparelser i forbindelse med serviceoppdrag hvor oppgavene ikke er planlagt på forhånd.

Våre verdier

Våre verdier er kvalitet, trygghet, ærlighet, service og kundetilfredshet. Vi stiller høye krav til oss selv, og håper at du som kunde gjør det samme.
Vi ønsker å være en foretrukken leverandør av entreprenørtjenester som ombygging, oppussing, tilbygg og påbygg til private næringsvirksomheter.
Vi utfører tjenestene våre i Oslo og Stor-Oslo.

Vår brosjyre

En oversikt over våre tjenester og våre ansatte som kan skrives ut eller distribueres blant kollegaer.

Presentasjon-bedrifter-A4-format