Lun høstdag i Rådhusgata

På gateplan i Rådhusgata 5 fikk vi gleden av å utføre rehabilitering av det som skulle bli det nye kontorlokalet til The Cloud People AS.

Fargene interiørarkitekten har valgt minner om en lun høstdag – varm, frodig og avslappet. Med brente rødfarger og ulike gultoner, blandet med grønt og tre blir stilen komplett. De store vindusflatene gjør sitt for at fargene kommer til sin rett.

Gjennom en innbydende inngang av glass blir du møtt av et åpent rom som inviterer til samtale og sosiale aktiviteter. En trendy garderobe i eikefiner langs venstre vegg er praktisk uten å gå på akkord med det estetiske.

Videre går veien inn i lokalet på betonggulv av ypperste kvalitet. I kontorlandskapet er det lagt teppe i fargen oliven – det skaper en lun stemning i det åpne lokalet med mye glass og lys.

Her er vi i gang med blant annet gulvet.
Møterom i de spennende fargene begynner å komme på plass.
Her ser vi for alvor det lekre resultatet av interiørarkitektens gjennomtenkte arbeid!
Garderoben og det lekre gulvet i inngangspartiet.
Legg merke til glassveggen i bakkant som skiller kontorlandskapet fra den sosiale sonen.
Det gule møterommet!
Det oransje møterommet!
Lyst, likevel lunt og dempet for å ivareta arbeidsplassene best mulig.

Kr Stensrud & Søn AS takker for samarbeidet med Fram Eiendom AS.

Vi er stolt og glad for at vi sammen med vår samarbeidspartnere fikk prosjektet ferdig til tiden. Det er hyggelig at The Cloud People AS trives og ser på innflyttingen i nye lokaler som noe som, jeg siterer; «gikk knirkefritt»!