Ledelsen i Kr Stensrud & Søn AS

Terje Negård

Daglig leder

[email protected]

Håkon B Rustad

Senior kalkulatør

[email protected]

John Fjelstad

 Kalkulatør

[email protected]

Våre prosjektledere

Hans Jacoby

[email protected]

Petter Hartmann

[email protected]

Snorre Berg

[email protected]

Ståle Neuendorff

[email protected]

Vi er spesialister på rehabilitering, ombygging og tilbygg.

Vi er opptatt av lange kunderelasjoner og vi søker å velge beste og mest økonomiske løsning for kunden. Vi leverer i hovedsak tjenester til bedrifter og private i Oslo og Akershus.

Vi besitter god prosjektkompetanse og har en flat organisasjonsstruktur som kan fatte raske og kundenære beslutninger. Etter mer enn 30 år i bransjen og gjennom gode resultater har vi opparbeidet oss en solid økonomi som kan stå imot dårlige tider. Vi er opptatt av lange kunderelasjoner og vi søker å velge beste men samtidig den løsningen som er økonomisk mest gunstig for kunden.

Våre ansatte består av høyt kvalifiserte medarbeidere som er håndplukket til de enkelte oppgaver innen selskapet. De fleste av våre egne håndverkere har gått læretiden sin i bedriften og vi i Stensrud er stolte over å ha fungert som opplæringsbedrift i mange år.

Solide bånd til våre oppdragsgivere er viktige for oss – de fleste av våre kunder har vært med oss over lengre tid.  Referanselisten omfatter blant annet  FAFO, KLP-Eiendom og Sameiene på Aker Brygge.

Fleksibilitet er viktig for oss. Våre prosjekter omfatter alt fra nybygg av leiligheter til renovering av gamle ærverdige bygårder. Vi er hoved- eller totalentreprenør på de fleste av våre byggeprosjekter.

Kontakt oss for et uforpliktende møte…