Administrasjonen i Kr Stensrud & Søn AS

Terje Negård

Daglig leder

Tlf. 982 39 782

John Fjelstad

 Kalkulatør

Tlf. 476 20 081

Linn Larssen

Regnskap

Tlf. 984 98 025

Ståle Neuendorff

Ståle Neuendorff

Prosjektleder

Tlf. 977 06 691

Hans Jacoby

Hans Jacoby

Prosjektleder

Tlf. 977 06 693

Petter Hartmann

Petter Hartmann

Prosjektleder

Tlf. 977 06 690

Konstantinos Vomvas

Konstantinos Vomvas

Prosjektleder

Tlf. 401 72 397

Leszek Drozdowski

Prosjektleder

Tlf. 463 85 660

Vi er spesialister på rehabilitering, ombygging og tilbygg.

Vi er opptatt av lange kunderelasjoner og vi søker å velge beste og mest økonomiske løsning for kunden. Vi leverer i hovedsak tjenester til bedrifter og private i Oslo og Akershus.
Vi besitter god prosjektkompetanse og har en flat organisasjonsstruktur som kan fatte raske og kundenære beslutninger. Etter snart 50 år i bransjen og gjennom gode resultater har vi opparbeidet oss et solid fundament. Vi er opptatt av lange kunderelasjoner og vi søker å velge beste men samtidig den løsningen som er økonomisk mest gunstig for kunden.

Våre ansatte består av høyt kvalifiserte medarbeidere som er håndplukket til de enkelte oppgaver innen selskapet. De fleste av våre egne håndverkere har gått læretiden sin i bedriften og vi i Stensrud er stolte over å ha fungert som opplæringsbedrift i mange år.

Solide bånd til våre oppdragsgivere er viktige for oss – de fleste av våre kunder har vært med oss over lengre tid. Referanselisten vår er omfattende og kan fremskaffes ved forespørsel.

Fleksibilitet er viktig for oss. Våre prosjekter omfatter alt fra nybygg av leiligheter til renovering av gamle ærverdige bygårder. Vi er hoved- eller totalentreprenør på de fleste av våre byggeprosjekter.

Kontakt oss for et uforpliktende møte…