Bygge tilbygg til bolig og næringsbygg

Tilbygg til større næringsbygg
Tilbygg til større næringsbygg

Tilbygg til næringsbygg

Kr Stensrud er en anerkjent entreprenør som blant annet utfører tilbygg for ulike kunder. Vi er en pålitelig samarbeidspartner som vekter gode kunderelasjoner meget høyt. Vår smidige og flate organisasjonsstruktur bidrar til raske beslutningsprosesser og en tett relasjon til våre kunder. Hos oss vil du få en person å forholde deg til.

Varige og innovative løsninger

De fleste oppdrag vi utfører ligger innenfor området eksisterende bygningsmasse – herunder tilbygg. Spesielt når det gjelder tilbygg i form av bygging av en ny fløy på eksisterende bygg eller gjenreising av bygg med brannskader, kan vi bistå med vår spisskompetanse. Alle tilbygg vi konstruerer er basert på kontinuerlig oppdatert kunnskap og materialer av ønsket kvalitet. Vårt kompromissløse fokus på kvalitet i alle ledd har bidratt til vår omfattende portefølje av fornøyde kunder. Vi er med andre ord det trygge valget når du ønsker nytt tilbygg basert på holdbare og innovative løsninger.

Tilbygg til bolig

Det kan være flere grunner til at du trenger større plass. Kanskje har dere fått et barn til, eller vil ha flere rom å være i nå som barna har blitt ungdommer.  Mange ønsker også en egen utleiedel i huset.  Våre beste tips til deg som vurderer tilbygg, er at du tenker nøye igjennom hvilke behov du har, og hvor lite plass du egentlig trenger. Det er nemlig dyrt å bygge tilbygg, så du bør være sikker på at du har behov for den ekstra plassen også i fremtiden.
Selv om huset føles trangt nå, så er kanskje barna ute av redet om noen få år. Har du da fortsatt bruk for de ekstra rommene? Husk at hver kvadratmeter koster, så ikke ta i for mye.

Sjekk reguleringsplanen

Etter at du har tenkt igjennom hvor stort plassbehov du har, bør du ta en tur til din kommunes plan- og bygningskontor for å sjekke oppdaterte kart med reguleringsplaner for ditt nabolag.
Om du har kjøpt et gammelt hus, er det smart å gjøre dette før du oppsøker en arkitekt. Noen ganger har tidligere huseiere gjort endringer på huset uten å informere kommunen, så det er greit å sjekke om kartet stemmer med terrenget. I verste fall må du kanskje rive eller senke en for høy terrasse som det ikke er søkt om før du kan begynne å tenke på tilbygg.

Vi anbefaler at du treffer to–tre arkitekter før du går videre i prosessen. Dette er en såkalt innledende samtale som vanligvis ikke koster noe.
Sjekk ut arkitektenes hjemmesider og velg ut noen du liker stilen til.

Vår brosjyre


En oversikt over våre tjenester og våre ansatte som kan skrives ut eller distribueres blant kollegaer.

Presentasjon-bedrifter-A4-format