Vi tilbyr alt innen bygg, ombygging, oppussing, tilbygg og påbygg

Kr Stensrud & Søn AS er en solid bygg entreprenør med røtter helt tilbake til 1894. Basert på stolte tradisjoner og lang erfaring, har vi spesialisert oss på ombygging av eksisterende bygg med fokus på fremtidsrettede løsninger. Vi er en effektiv entreprenør som kan fatte raske beslutninger og hvor vi hjelper hverandre til å bli bedre. Vi er opptatt av å skape langvarige relasjoner og vi streber etter å velge beste og billigste løsning for kunden.

Vi lever av kvalitet

Våre ansatte består av kvalifiserte medarbeidere som er håndplukket til de enkelte oppgaver innen selskapet. De fleste av våre håndverkere har gått læretiden i bedriften og vi er stolte over å være en godkjent opplæringsbedrift med over 10% lærlinger.

Vår historie

Det snødde fortsatt den kjølige vårdagen, lørdag 21. april.  Det hadde gått fem år siden Kristian Stensrud ankom hovedstaden med svennebrev fra faren i kofferten og eksamensbevis fra Vang almueskole med høyeste karakter i regning.  25 år gamle Stensrud ruslet lett ned Karl Johans gate mens føttene etterlot lette avtrykk i nysnøen.  Han syntes byen smilte til ham da han vridde om nøkkelen til kontoret sitt for første gang for å starte opp som byggentreprenør.

Det nystartede firmaet fikk snart adskillig å gjøre.  Slemmestad Christiania Portland Cementfabrikk stod foran store utvidelser og Kristian Stensrud hadde fått i oppdrag å lede byggearbeidene.  Etter å ha gjennomført dette krevende byggeoppdraget med stor suksess satte Stensrud og svogeren L. Hansen i gang med en rekke større oppdrag.  Oppføringen av Blakstad Sykehus, Oslo Hospital, Lysaker Kjemiske Fabrikk, Ila skole og Grefsen skole kan alle føres på Stensrud sin solide merittliste.

Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *