Vi tilbyr alt innen bygg, ombygging, oppussing, tilbygg og påbygg

Entreprenør Kr Stensrud & Søn AS er en av Oslo’s eldste bygg entreprenører med stolte tradisjoner tilbake til 1894. Bedriften sysselsetter til enhver tid 38 personer. Våre oppdragsgivere er private eiendomsforvaltere, kommunale og statlige kunder i Oslo og Akershus. De 10 siste årene har bedriften omsatt for over 700 millioner. I 2017 hadde vi en omsetning på 38 millioner, vi er i sterk vekst og forventet omsetning i 2018 er 60 millioner.

Entreprenør Kr Stensrud & Søn AS har spesialisert seg på ombygging av eksisterende bygg med fokus på fremtidsrettede løsninger. Vi er opptatt av å skape langvarige relasjoner og presenterer alltid den beste og mest kostnadseffektive løsningen for kunden. Vi jobber målrettet med fornying og har en høy forbedrings- og samarbeids kultur.

Sosialt ansvar

Entreprenør Kr Stensrud & Søn AS er bevisst sitt sosiale ansvar, vi er stolte av å være en opplæringsbedrift med over 10% lærlinger. Våre ansatte blir tilbudt ulike kurs ved behov, som et resultat av det er alle våre ansatte norsktalende.

Vår historie

Det snødde fortsatt den kjølige vårdagen, lørdag 21. april.  Det hadde gått fem år siden Kristian Stensrud ankom hovedstaden med svennebrev fra faren i kofferten og eksamensbevis fra Vang almueskole med høyeste karakter i regning.  25 år gamle Stensrud ruslet lett ned Karl Johans gate mens føttene etterlot lette avtrykk i nysnøen.  Han syntes byen smilte til ham da han vridde om nøkkelen til kontoret sitt for første gang for å starte opp som byggentreprenør.

Det nystartede firmaet fikk snart adskillig å gjøre.  Slemmestad Christiania Portland Cementfabrikk stod foran store utvidelser og Kristian Stensrud hadde fått i oppdrag å lede byggearbeidene.  Etter å ha gjennomført dette krevende byggeoppdraget med stor suksess satte Stensrud og svogeren L. Hansen i gang med en rekke større oppdrag.  Oppføringen av Blakstad Sykehus, Oslo Hospital, Lysaker Kjemiske Fabrikk, Ila skole og Grefsen skole kan alle føres på Stensrud sin solide merittliste.

Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *